Siirry suoraan sisältöön

OsAAJAT

OSUUSKUNTALAISET ESITTÄYTYVÄT

Ketkä ovatkaan Osuuskunnan töiden takana?

Tällä sivulla sinulla on mahdollisuus tutustua tekijöihimme.

Kalle Perälä, 34, Sastamala

Mottosi?  Muut tekee mitä osaa, minä teen mitä haluan.

Mitä töitä teet Pirkan Osuuspalvelu Cotilon kautta?  Rakennus- ja remonttityötä, perinnerakennus, hirsirakennus, piharakennus, koneenkuljettaja, metsurintyö, kiinteistönhoito, ajoneuvojen huolto- ja korjaus, mökkitalkkari, ym.

Mitkä ovat työsi parhaat puolet?  Työn vaihtuvuus, asiakaslähtöisyys, aikataulut pystyy sopimaan melko joustavasti, ja totta kai tyytyväiset asiakkaat!

Miksi juuri Osuuskunta toiminta?  Osuuskunnassa kaikilla jäsenillä on yhtäläinen valta vaikuttaa yrityksen asioihin ja työnkuva on mukavan laaja.

Mitä hyötyjä näet Osuuskuntatoiminnassa?  Palkkataso on hieman parempi kuin muissa yritysmuodoissa työntekijöillä, ja pystyy itse vaikuttamaan yrityksen toimintaan.

Mitä osaamisalaa haluaisit vielä tarjota käyttöön?  Haluaisin tehdä enemmän perinne- ja hirsirakennustyötä.

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?  Edelleen osuuskunnan työntekijänä, ehkä perinnerakennusmestarina

Mikä on parasta juuri nyt? Perhe


Kari Kopra, 57, Nokia

Mottosi?  Kehitys loppuu tyytyväisyyteen.

Mitä töitä teet Pirkan Osuuspalvelu Cotilon kautta?  Silkkipainoa ja tarvittaessa apumiehen hommia. 

Mitkä ovat työsi parhaat puolet?  Näkee kättensä jäljen varsinkin, jos saa myös suunnitella painettavan logon tai kuvan. 

Miksi juuri Osuuskunta toiminta?  Sen joustavuus ja yrittäjämäinen toiminta menettämättä kuitenkaan työntekijän asemaa ja etuisuuksia. 

Mitä hyötyjä näet Osuuskuntatoiminnassa?  Pitkälti samoja kuin edellisessä. Lisäksi et kuitenkaan ole yksin vaan hyvässä porukassa.

Mitä osaamisalaa haluaisit vielä tarjota käyttöön?  Muut osaamisalueeni lienevät enempi kulttuuri ja musiikipuolella joten tuskin niitä pystyisi suoraan hyödyntään.

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?  Ken elää sen näkee:)  Ehkä mahdollisesti jotain uusia aluevaltauksia toteutunee. 

Mikä on parasta juuri nyt? Kevättä kohden yksiä voitokkaita olympialaisia rikkaampana jolloin ihmisetkin taas alkavat heräillä ja suunittella sekä toteuttaa ideoitaan myös painotuotteiden hankinnoissa. 


Markus ”Make” Vesala, 44, Tampere

Mottosi?  ”Kun mittaa kahesti, niin tartttee katkasta vaan kerran” ja ” Tyytyväinen asiakas on kaiken A ja O”.

Mitä töitä teet Pirkan Osuuspalvelu Cotilon kautta?  Rakennustöitä (anturasta kattoon ja kaikkee siltä väliltä) ja ongelmapuitten kaatoja.

Mitkä ovat työsi parhaat puolet?  Kun näkee käden jäljen ja tyytyväisen asiakkaan.

Miksi juuri Osuuskunta toiminta?  Tämä on kaikille paras. Asiakaalle ollaan yritys siinä missä muutkin ja ehkäpä vielä turvallisempikin, kun moni muu yritys ja itseltä jää kaikki ikävät paperityöt ja laskujen pyörittely pois, joten voi keskittyä olennaiseen.

Mitä hyötyjä näet Osuuskuntatoiminnassa?  Edellisten lisäksi, meitä on tässä useempi tekemässä töitä saman ”katon alla” ja se luo turvallisuuden tunnetta. On ihan eri asia olla T:mi mies, kun osa Osuuskunnasta. Tai jos tarvii vaikka hetkellisesti kaveria nii sekin löytyy Osuuskunnasta.

Mitä osaamisalaa haluaisit vielä tarjota käyttöön?  Enemmän haluaisin keskittyä ongelmapuitten kaatoon. Se on jännää puuhaa 😄😄

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?  Uskosin, että teen edelleen töitä Cotilon kautta…..tämä on vähän semmonen elämän tapa😁

Mikä on parasta juuri nyt? Kevätauriko 😊